Hol lehet jó pizzát kapni magyarországon, melyik a legjobb pizzéria itthon?
Hello!
A kérdés magáért beszél. Hol van, melyik az a pizzéria magyarországon, ahol a legjobb pizzát készítik? Mondjuk egy ilyet, mint ez, hol készítenek? [link]
ott tudsz olyan pizzát enni ahol nincs ez meg az,ahol nem kérsz rá!
ez nem jutott eszedbe ?? -.-'
amúgy meg amit te linkeltél azon ncs is sem csak ketchup meg vmi trutyi...!ami mellesleg jól megvann égve!
"még jobban konkretizálom a kérdést.. hol lehet margarita pizzát enni, amin nincs ketchup, pizzaszósz csak paradicsom, mozarella, parmezán és friss bazsalkiom?"
ezen se paradicsom van hanem max paradicsomszósz...az meg ua. mint a ketchup.
Amit tatabányait irtam,tuti nem ismered,mert még sok tatabányai se ismeri.
Vékony tészta,nem zsíros feltét,és a feltétből van bőven rajta,nem spórolják le a lényeget.
diningguide.hu
Itt találsz néhány olasz éttermet, ahova érdemes benézni, én Magyarországon igazán jó pizzát egyedül a Pommo D'oro-ban ettem, de ha időd és pénzed engedi, akkor menj Lombardiába, a Passo dello Stelvio nevű hágó előtt van néhány remek étterem, ahol nagyon jó az olasz kaja, így a pizza is.
És ha már ott vagy, akkor menj fel a hágón, megéri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!