Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hol lehet jó pizzát kapni...

Hol lehet jó pizzát kapni magyarországon, melyik a legjobb pizzéria itthon?

Figyelt kérdés

Hello!

A kérdés magáért beszél. Hol van, melyik az a pizzéria magyarországon, ahol a legjobb pizzát készítik? Mondjuk egy ilyet, mint ez, hol készítenek? [link]

2010. júl. 21. 22:38
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

ott tudsz olyan pizzát enni ahol nincs ez meg az,ahol nem kérsz rá!

ez nem jutott eszedbe ?? -.-'

amúgy meg amit te linkeltél azon ncs is sem csak ketchup meg vmi trutyi...!ami mellesleg jól megvann égve!

2010. júl. 22. 19:29
 22/40 anonim ***** válasza:

"még jobban konkretizálom a kérdést.. hol lehet margarita pizzát enni, amin nincs ketchup, pizzaszósz csak paradicsom, mozarella, parmezán és friss bazsalkiom?"

ezen se paradicsom van hanem max paradicsomszósz...az meg ua. mint a ketchup.

Amit tatabányait irtam,tuti nem ismered,mert még sok tatabányai se ismeri.

Vékony tészta,nem zsíros feltét,és a feltétből van bőven rajta,nem spórolják le a lényeget.

2010. júl. 22. 20:35
 23/40 anonim ***** válasza:

diningguide.hu

Itt találsz néhány olasz éttermet, ahova érdemes benézni, én Magyarországon igazán jó pizzát egyedül a Pommo D'oro-ban ettem, de ha időd és pénzed engedi, akkor menj Lombardiába, a Passo dello Stelvio nevű hágó előtt van néhány remek étterem, ahol nagyon jó az olasz kaja, így a pizza is.

És ha már ott vagy, akkor menj fel a hágón, megéri...

2010. júl. 23. 01:13
 24/40 A kérdező kommentje:
01:13 köszönöm! a pomo d'oro-t meg fogom látogatni!
2010. júl. 23. 17:52
 25/40 anonim válasza:
Ristorante Collegno Sárospatakon :):)
2010. júl. 23. 23:28
 26/40 anonim válasza:
Dunaújvárosi, Derkovics utcai pizzéria. Full Olaszok. Azthiszem olasz pizzéria a neve. Ja, pénzt vigyél magaddal mert zsebbenyúlós.
2010. júl. 25. 19:05
 27/40 A kérdező kommentje:
Pomo d'oro nem volt rossz, meglátogattam, a szardellás pizzájukat kóstoltam meg. Jó alapanyagokból, szépen elkészített pizza volt, azonban egy egész kicsit ázott volt a tészta, talán nem kövön, hanem kerek sütőlemezen készülhetett. 8/10 pont
2010. júl. 29. 09:48
 28/40 anonim válasza:
A dunaújvárosi Lilleven nagyon tuti tényleg, sonkás-sajtos-kukoricás pizzát szoktunk ott enni, megboldogult főiskolás éveink alatt sokszor :D
2010. júl. 29. 12:20
 29/40 anonim ***** válasza:
Azt kell tisztázni, hogy a vastag, vagy a vékonytésztás verziót szereted-e?
2010. júl. 29. 21:18
 30/40 anonim ***** válasza:
Egyébként cool, hogy a margaritát komálod. Ez pl. olyan dolog, ha le akarom mérni, hogy mit tud egy hozzám jelentkező szakácsjelölt, először egyszerű dolgokat kell kérni: margarita pizza, rántott csirke, magyaros zöldbabfőzelék.
2010. júl. 29. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!