Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hol lehet jó pizzát kapni...

Hol lehet jó pizzát kapni magyarországon, melyik a legjobb pizzéria itthon?

Figyelt kérdés

Hello!

A kérdés magáért beszél. Hol van, melyik az a pizzéria magyarországon, ahol a legjobb pizzát készítik? Mondjuk egy ilyet, mint ez, hol készítenek? [link]

2010. júl. 21. 22:38
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Herfli pizzéria és söröző Szobon a dunakanyarban;)
2010. júl. 21. 23:30
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Veszti pizza Győr

Főnix pizzéria Vác

2010. júl. 21. 23:30
 13/40 anonim ***** válasza:
79%

Pizza Hut a legjobb

[link]

Finom,puha tészta ..én imádom:) csak szerintem elég drága,ha az étterembe eszel.

2010. júl. 21. 23:32
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
némelyik pizza hutban van elvitelre2 pizza 2ezer körüli áron, az kb annyi mint máshol. én is szeretem, mert nem olyan zsíros mint sok helyen.
2010. júl. 21. 23:33
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Kecskemét Italia Pizzéria krva jóóóóóóóó
2010. júl. 21. 23:48
 16/40 A kérdező kommentje:

:) úgy látszik, még nem ettetek igazán jó pizzát. ettől az "égett trutyitól" a mennybe mennétek, azt garantálom.

szóval a lényeg, hogy nem az agyonpakolt, ketchupos, konzerv ananászos-kukoricás-gombás, olcsósonkás, pizzamozarellás (haha) pizzákra gondolok, hanem arra, hogy autentikus pizzát jó alapanyagokból ki és hol készít itthon.

az általatok felsoroltak sajnos nem ilyenek.

2010. júl. 22. 09:27
 17/40 anonim ***** válasza:

"az általatok felsoroltak sajnos nem ilyenek."

Nem mondod, hogy mindet végigkóstoltad? Vagy azt vártad, hogy küldünk is?

Amúgy elnézést, hogy válaszoltunk, az autentikus TESCO-st még tudnám javasolni.

2010. júl. 22. 10:24
 18/40 A kérdező kommentje:

igen, többet konkrétan ismerek, amihez volt link, azokat megnéztem és sajnos nem győztek meg.

még jobban konkretizálom a kérdést.. hol lehet margarita pizzát enni, amin nincs ketchup, pizzaszósz csak paradicsom, mozarella, parmezán és friss bazsalkiom?

az a baj, hogy azt hiszem, hogy nem értitek a pizza és pizza közti különbséget...

2010. júl. 22. 11:52
 19/40 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezeket a pizzériákat, mert felénk nincsenek, de ezek a pizzák jól néznek ki:

[link]

[link]

2010. júl. 22. 16:55
 20/40 anonim ***** válasza:
Elég hülyén fogalmaztad meg a kérdésedet ;)..
2010. júl. 22. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!