Hol lehet jó pizzát kapni magyarországon, melyik a legjobb pizzéria itthon?
Hello!
A kérdés magáért beszél. Hol van, melyik az a pizzéria magyarországon, ahol a legjobb pizzát készítik? Mondjuk egy ilyet, mint ez, hol készítenek? [link]
Veszti pizza Győr
Főnix pizzéria Vác
Pizza Hut a legjobb
Finom,puha tészta ..én imádom:) csak szerintem elég drága,ha az étterembe eszel.
:) úgy látszik, még nem ettetek igazán jó pizzát. ettől az "égett trutyitól" a mennybe mennétek, azt garantálom.
szóval a lényeg, hogy nem az agyonpakolt, ketchupos, konzerv ananászos-kukoricás-gombás, olcsósonkás, pizzamozarellás (haha) pizzákra gondolok, hanem arra, hogy autentikus pizzát jó alapanyagokból ki és hol készít itthon.
az általatok felsoroltak sajnos nem ilyenek.
"az általatok felsoroltak sajnos nem ilyenek."
Nem mondod, hogy mindet végigkóstoltad? Vagy azt vártad, hogy küldünk is?
Amúgy elnézést, hogy válaszoltunk, az autentikus TESCO-st még tudnám javasolni.
igen, többet konkrétan ismerek, amihez volt link, azokat megnéztem és sajnos nem győztek meg.
még jobban konkretizálom a kérdést.. hol lehet margarita pizzát enni, amin nincs ketchup, pizzaszósz csak paradicsom, mozarella, parmezán és friss bazsalkiom?
az a baj, hogy azt hiszem, hogy nem értitek a pizza és pizza közti különbséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!