Hol lehet jó pizzát kapni magyarországon, melyik a legjobb pizzéria itthon?
Figyelt kérdés
Hello!
A kérdés magáért beszél. Hol van, melyik az a pizzéria magyarországon, ahol a legjobb pizzát készítik? Mondjuk egy ilyet, mint ez, hol készítenek? [link]
2010. júl. 21. 22:38
1/40 anonim válasza:
szerintm ez egyltalán nem néz ki jól! :S:S
a legjobb pizzák Szegeden vannak!
2/40 anonim válasza:
Neked ez a feketére égett trutyis valami jó?
3/40 anonim válasza:
Az igazi jó pizzákat olaszban lehet enni:)Itthon Budakeszin a Pizza Portán van elég jó.
4/40 anonim válasza:
Tatabányán a Grill bár a tuti!!
5/40 anonim válasza:
Ez borzalmasan néz ki!
Gyömrőn, a "Zöldajtós" pizzériában ettem eddig a legjobbat.
6/40 anonim válasza:
szegeden is a zöldajtósban lehet a legjobbat enni,csak oda rendelni kell mert az egy kocsma! :D:D:D
8/40 anonim válasza:
A képen lévő égett cuccért 1 ft-ot sem adnék de a szegedi Margaréta pizzériában bármikor szívesen rendelek pizzát. Amit a Tisza parton a lépcsőn szoktunk megenni. Ez már bevett szokás+ jó program! Húúú! De tudnék most egyet enni:(
9/40 anonim válasza:
23:13
most mi bajod?
komolyan mondtam... -.-'
utolsó:
én a platánosat jobban szeretem a Margarétásnál,de a röszkei pizza visz mindent :))
10/40 anonim válasza:
[link] szegeden. Theopapa budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!