Van Magyarországon olyan cukrászda ahol lehet venni kézzel készített Mochi-t?
Figyelt kérdés
Gondolom ha van ilyen akkor Budapesten van, de valaki tud arról, hogy lenne ilyen cukrászda Győrben? :D2019. nov. 23. 21:05
1/7 anonim válasza:
Nincs ilyen cukrászda, sőt szerintem még bolt sincs ahol lehetne kapni. :( :/ Pedig én is megkóstolnám! :)
3/7 anonim válasza:
Csak Budapesten tudok, a MOM Parkban lévő japán étteremben a szusi mellé egyszer kaptam ajándékba 3 mochit, szóval ott valószínűleg lehet venni.
4/7 anonim válasza:
Én láttam fagyasztva valamelyik hipermarketben!! Zöldteás volt :)
Egyébként èn kóstoltam már egy amerikai sushi étteremben, szerintem nem volt akkora szám, picit furi az állaga :D
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2019. nov. 24. 07:26
6/7 anonim válasza:
cukraszdaban nem de japan ettermekben igen pl a kicsi japanban. de gagyibb valtozatot rendelni is lehrt pl az azsia bt-tol, nem fagyasztottat
7/7 anonim válasza:
Szia! Ha kézzel készítettet keresel, akkor mindenképpen menj be a Westendbe, ha jól tudom ott csinálnak kézzel készítettet, de 100% lehet kapni ott mochit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!