Ti szoktatok üres kenyeret mártogatni olajban és úgy enni?
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 12:01
11/15 anonim válasza:
Latom, az itteni valaszolok nem sokat jarnak normalis ettermekbe 😌
Minden valamire valo hely, friss kenyerrel/pektermekkel + olajjal/vajjal/balzsamecettel/stbstb varja a vendegeket.
12/15 anonim válasza:
jó minőségű olajat szokás ígyenni, pici sóval
pl egy jó spanyol olivaolajat vagy egy fini repceolajat
13/15 anonim válasza:
Csak olasz éttermekben szoktam ezt csipegetni mielőtt megérkezik az étel, otthon sose jut eszembe :)
14/15 anonim válasza:
olivaolaj, friss finom paradicsom, nem tunkolom de igen
15/15 anonim válasza:
Nálam ez az alap bruschetta. Pirítós fokhagymával bedörzsölve, só-bors és jó minőségű olívaolajjal meglocsolva.
Még jobb, ha az olívaolajban van egy kis szarvasgomba és azt tesszük a sima pirítósra - próbáltam és nem bántam meg. Így lesz a sima bruschettából "fine dining" előétel. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!