Üres palacsintát lehet valahol rendelni Budapesten?
Elég hamar eltaláltátok. Koleszos vagyok. Vizsgaidőszak van... 2-en ennénk és 1 evéshez is kellene úgy 10 palacsinta legalább. Mindent előkészíteni és megsütni tartana úgy másfél órába, az nekünk most sok idő. Viszont nem szeretnénk 3-4-5 ezer forintot költeni 10 palacsintára...
Van más lehetőség is, persze, csak ez azért lenne jó, mert már tölteléknek való van... :)
Most hogy elmondtam az okokat, esetleg valaki tud ajánlani olyan helyet, ahol teljesítik ezt a vágyunkat, vagy "álom" marad? Neten úgy 10 percig keresgéltem, nem találtam ilyet, gondoltam azért hátha tud valaki valamit... :)
Nálunk ha nem kérsz tölteléket akkor is megsütik és kiadják, de ettől még 310 az ára per darab (ami a legolcsóbb tölteékkel a palacsinta. Érthető, nem éri meg neki 5-10 percig olyannal szórakozni ami helyett minden más a többszörösét hozza a kasszára.
Ha nincs időd sütni és sokat sem akarsz fizetni akkor nem hiszem hogy lesz palacsintátok :(
Hátha még fizetni sem akartok érte rendesen, akkor tuti nem lesz :)
Szóljál anyukádnak, hogy süssön, mire mész haza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!