Ti szoktatok üres kenyeret mártogatni olajban és úgy enni?
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 12:01
2/15 anonim válasza:
Nem, még ilyenről nem is hallottam
3/15 anonim válasza:
Igen még régen mikor gyerekként nem volt mit ennünk,undoritó még rágondolni is. Viszont a sült oldalas ízes zsirját szivesen tunkolgatom,de azt is inkább ha kihült.
4/15 anonim válasza:
Fokhagymás sülthús zsírját szoktam, olajat nem. Amúgy milyen olajra gondolsz? Sima napraforgó olajra?
Amit még szoktam: friss szelet kenyeret belemártok olyan módon elkészített lecsóba, amelyiken sok a szaft. Direkt úgy csinálom olyankor, hogy sok legyen a "leve". Még forrón belemártom a lábasba az egész szelet kenyeret. Azt nagyon szeretem ropogós héjú kenyérrel. Vagyunk páran flúgosak, ahogy elnézem.:)
5/15 A kérdező kommentje:
4-es,olivaolajra gondoltam+hagymával enni.
2019. nov. 3. 12:26
6/15 anonim válasza:
Jó!! minőségű extraszűz olívaolajat egy kis só-bors kombóval és friss kenyérrel. Hmm :)
7/15 anonim válasza:
Jéé, nem! Már a gondolattól megy a hasam :D
8/15 anonim válasza:
5., kérdező! Akkor szerintem pirítsd meg a kenyeret. De ha te nyersen szereted, akkor miért ne? Ennél sokkal kacifántosabbakat is lehet hallani, olvasni, ki-mit-mivel eszik egyszerre.
9/15 anonim válasza:
Két fél literes üvegben van itthon jó minőségű olívaolaj, az egyikben csilipaprika van, a másikban fokhagyma gerezdek. Salátákhoz, olasz tésztákhoz szoktuk elsősorban használni, de van hogy pl pizzaszélet vagy pirítóst locsolok le vele, az is isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!