Miért van a pizzának széle?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a szélét2019. aug. 25. 20:31
1/12 anonim válasza:
Hogy sütés közben ne follyon le a feltét. De nincs minden pizzának vastag széle.
2/12 A kérdező kommentje:
De mitől van neki széle?
2019. aug. 25. 20:38
3/12 anonim válasza:
Mert ott sül meg jobban, mivel nincs rajta feltét. Ha csak tésztát raksz be és ugyanolyan vastag mindenhol az egész "széle" lesz.
4/12 anonim válasza:
Jobb lenne ha mindenütt csak közepe lenne.
5/12 anonim válasza:
2. Hogy ott kivastagitják, úgy "csavarják" be. Ha süts egy saját tésztát. Kinyújtod. A végigpakolod. Akkor nem lesz neki, olyan sima széle.
6/12 anonim válasza:
- Legyen hol megfognod a szeletet.
- A kisülő olaj vagy zsiradék, netán megolvadó feltét ne folyhasson le.
- Ez a pizza leglaktatóbb része.
- Ha jól van sütve, eszméletlenül finom.
7/12 anonim válasza:
Na, te tuti a kenyérhéjas gyereke vagy.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__665579..
8/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a gyereke :DD
2019. aug. 26. 09:04
9/12 anonim válasza:
Ha nem lenne széle akkor végtelen lenne,és nehéz lenne tárolni.
10/12 anonim válasza:
Már leírták a lényeget, én annyit tennék hozzá, hogy nem feltétlenül kell, hogy vastag legyen a széle, én amikor otthon sütök pizzát kb. 1 centi szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!