Hogyan lesz ilyen sima a széle a tortácskáknak? Mivel kenhette ki a formát?
Figyelt kérdés
Ez a recept:
Egyszer már próbáltam muffinpapírral kibélelve, de csúnya redős lett a széle lehúzás után.
A fázisfotókból kimaradt a formából való kivétel... :(
Valakinek ötlet?
2017. máj. 15. 16:00
1/4 anonim válasza:
Be szoktam kenni vajjal körbe a formát, muffinpapírt nem teszek bele, akkor sima lesz. kicsit hagyod hűlni és késsel körben meglazítva szépen kijön a formából.
2/4 anonim válasza:
A torta forma nagyságához vágok egy hosszabb sütő papír csíkot körbe rakom vele a forma szélét. Amikor összerakom a formába sütit a krém szépen rátapad a papírra. Hűtőbe teszem és tálalás illetve díszités előtt leveszem róla a papír csíkot.
3/4 anonim válasza:
Próbáld meg csíkokra vágott celofánnal, bár a képeken nincs semmi, szerintem egyszerűen csak annyira szorosan lenyomkodja a tölteléket, hogy az faltól falig kitölti a formát. Mivel be van fagyasztva, könnyen kicsúszik a tepsiből.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!