Befőzőcelofánnál normális, hogy munka közben kb frissentartó-fólia puhaságúvá változik? Még sosem használtam ezelőtt.
Figyelt kérdés
Most a recept írt celofánt, mert színültig kellett tölteni az üvegeket.
Ilyenkor normális, hogy minden ragad?
Gyerekkori emlékeim szerint a celofán állaga nem változik meg, virágokat is szoktak ebben tartani.
Vagy az más celofán, mint a befőzési?
2019. júl. 9. 19:28
1/2 anonim válasza:
A befőzési celofánt konkrétan vízbe kellett mártani, hogy puha legyen mint a rongy, mert száradáskor így nem keletkeztek rések, amikor kifeszült mint a dob. Ez volt a lényege!
Azért írtam mindezt múltidőben, mert ma már csak kupakokat használok.
2/2 A kérdező kommentje:
Na, ezt nem is írta a recept, köszönöm!
Lehet a holnapi folytatáshoz már én sem teszek celofánt.
Nem tudom... mindegy, végül is csak 90 Ft volt.
2019. júl. 9. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!