Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Befőzőcelofánnál normális,...

Befőzőcelofánnál normális, hogy munka közben kb frissentartó-fólia puhaságúvá változik? Még sosem használtam ezelőtt.

Figyelt kérdés

Most a recept írt celofánt, mert színültig kellett tölteni az üvegeket.

Ilyenkor normális, hogy minden ragad?


Gyerekkori emlékeim szerint a celofán állaga nem változik meg, virágokat is szoktak ebben tartani.

Vagy az más celofán, mint a befőzési?


2019. júl. 9. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A befőzési celofánt konkrétan vízbe kellett mártani, hogy puha legyen mint a rongy, mert száradáskor így nem keletkeztek rések, amikor kifeszült mint a dob. Ez volt a lényege!

Azért írtam mindezt múltidőben, mert ma már csak kupakokat használok.

2019. júl. 9. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Na, ezt nem is írta a recept, köszönöm!

Lehet a holnapi folytatáshoz már én sem teszek celofánt.

Nem tudom... mindegy, végül is csak 90 Ft volt.

2019. júl. 9. 20:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!