Paradicsompasszírozóba bele lehet tenni olyasmit, aminek van magja? Még sosem használtam.
Figyelt kérdés
2019. júl. 4. 18:15
11/14 anonim válasza:
Gyümölcsmosó-szűrő- és fakanállal nyomkodom, keverem azaz paszírozom. Lényeg az, hogy olyan szűrőn amin a mag nem pottyant ki.
12/14 A kérdező kommentje:
Ezen a tésztaszűrőn, amit én írtam, kb 3-4 mm-es lyukak vannak, na azon alig ment át valami. Lekvárfőzéshez kb 0 mennyiség.
2019. júl. 5. 19:14
13/14 A kérdező kommentje:
Na szedtem frissen, most, ebédre, levesnek.
NEM lehet kimagozni.
Késsel vágtam ketté, utána kézzel, de erőszakkal SEM válik el a mag a hústól, nagy része kuka, mivel nem jön le a magról a gyümölcshús.
Nem véletlenül nem kezdődik úgy egy recept sem, hogy "magozzuk ki, majd tegyük fel főni"
Az összes recept úgy kezdődik, tegyük fel főni.
Az sem véletlen, hogy bár ehető, és lépten-nyomon van ilyen fa, a kutya nem szedi le és nem csinál belőle semmit.
Belvárosokban díszfa, lakótelepeken a parkokban mindenhol van, de senkinek nem kell.
Gondoljunk csak bele, ha ugyanilyen mennyiségben meggyfa lenne mindenhol, vajon azon is ott rohadna el a meggy? Kétlem. Azt már azelőtt le szokták lopni, mielőtt beérne, ahol utcán van házak előtt.
2019. júl. 6. 13:01
14/14 anonim válasza:
Mirabolánt nem szoktuk magozni, mert nyersen valóban nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!