Fagyasztott pl halrudat olaj helyett zsírban is ki lehet sütni?
Figyelt kérdés
Finom lesz? Jobban fig "csapkodni", ha zsírral csinálom?2019. jún. 25. 19:03
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy jobban csapkod-e, de a nagymamám szinte mindent zsírral főz, és nem érzek komoly különbséget ahhoz képest, mintha olajban lenne elkészítve. Lehet valaki észreveszi, vagy lehet éreznék különbséget, ha közvetlenül egymás után kóstolnám, de eddig, mint írtam nem éreztem eltérést.
3/7 anonim válasza:
Én mindig sütőben csinálom, sütőpapírral.
5/7 A kérdező kommentje:
A sütőnk nem jó :(
2019. jún. 25. 20:10
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kezdő vagyok nagyon :D
Köszi amúgy!:)))
2019. jún. 25. 20:10
7/7 anonim válasza:
Persze, bármilyen panírozott cumót. Amit olajban ki lehet sütni azt zsírban is. Az étolaj növényi zsiradék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!