Ha felkockázva, de héjasan főzöm az almát lekvárnak, akkor a végeredményben zavaróak lesznek a héj darabok?
Figyelt kérdés
2019. jún. 7. 11:37
11/11 anonim válasza:
"A lé egy részének eltávolításával elértem, hogy jóval rövidebb ideig kell főzni, hogy kellően sűrű legyen, így sokkal több vitamin megmarad benne."
Csak zárójelben szeretném megjegyezni, hogy a vízben oldódó vitaminok egy részét a lével természetesen kivetted belőle, szóval a lekvárban kevés maradt. Több semmiképpen! De a lekvárt elsősorban a rost-, és ásványi anyag tartalmáért, és nem a vitaminjaiért esszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!