Chipses panír, hogyan?
Figyelt kérdés
Tegnap próbáltam ki először a hagymás-tejfölös chipses panírt, csirkemellet paníroztam, liszt, tojás, zsemlemorzsás chips, majd olajba kisütöttem, nem égett meg jól sikerült, ropogós volt, de hagymás-tejfölös íz nem érzett, mit rontottam el?2010. júl. 5. 15:39
1/2 anonim válasza:
chipses paníról nem is hallotam még:P
2/2 anonim válasza:
szia.szerintem semmit.én is csináltam már,és soha nem éreztem :s valószínű nem elég intenzív így a hagymás-tejfölös ízesítés,csak ha simán a chipset eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!