Miért van az, hogy ugyanazon gyártó cég hús serpenyőin és a palacsintasütőjükön levő bevonat színre is más és tapadásra is más?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 12:03
1/1 anonim válasza:
Gondolom egy drágább márka bevonatain láttál ilyen eltérést.
A húsok sütésére szánt edényekben olyan bevonat van ami a fehérjék tapadását gátolja, míg palacsinta sütő, kuglóf forma stb bevonatai pedig a cukor tapadását gátolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!