Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért van az, hogy ugyanazon...

Miért van az, hogy ugyanazon gyártó cég hús serpenyőin és a palacsintasütőjükön levő bevonat színre is más és tapadásra is más?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 12:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Gondolom egy drágább márka bevonatain láttál ilyen eltérést.

A húsok sütésére szánt edényekben olyan bevonat van ami a fehérjék tapadását gátolja, míg palacsinta sütő, kuglóf forma stb bevonatai pedig a cukor tapadását gátolja.

2019. ápr. 14. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!