Fehér bevonat muffinra?
hoember kinezetu maffint szeretnek,de a cukormaztol felek,mert nemszeretnem hogy olyan kicsit atlatszo legyen. azt ellehet valahogy kerulni?
vagy esetleg ha feher csokireszeleket tennek ra,aztan sutes kozben megolvadna? vagy az hulyeseg?
Mascarpone krém?
Én ha bevonatnak csinálom, akkor citrom lereszelt héjját és kevés cukrot esetleg vaniliás cukrot teszek bele. Sezrintem jó ízű és könnyű vele dolgozni
A csokireszelékkel nem tudod megsütni, az teljesen leolvadna róla és megégne.
Ha csokibevonatot szeretnél, akkor olvasztott csokiba márthatod a már kész és kihűlt muffinokat.
Szerintem ne félj a cukormáztól. Ha Te csinálod otthon, és nem úgy veszed, annál jobban semmivel nem lehet betakarni.
Ne verd föl a tojásfehérjét, csak villával keverj bele annyi porcukrot, hogy jó sűrű, de még kenhető legyen. 1-2 perc alatt megszárad /mint a mézeskalácson/ .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!