Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Medvehagyma pesto, hogyan?

Medvehagyma pesto, hogyan?

Figyelt kérdés
Hétvégén szeretnék csinálni medvehagyma pestot. Sok oldalon keresgéltem receptek után és mindenhol ír hozzá olivaolajat. Nem szoktunk használni olivaolajat, ezért nem szeretnék egy egész üveggel megvenni, azért a piciért amit bele kell tenni, mert ami megmarad csak állna a polcon. Szerintetek mivel lehetne helyettesíteni? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2019. ápr. 10. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Olivaolaj nélkül nem sok értelme van pestoval próbálkozni, mert az adja részben az ízét. (kb olyan, mint pörköltet készíteni füsezrpaprika nélkül).

Vegyél egy kisebb üveggel, sok egyébhez is fel lehet használni, pl minden salátára jó tenni belöle.

2019. ápr. 10. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A kolléganőm dióval csinálta és napraforgóolajjal. Kicsit más volt az állaga, a dió miatt, de nem volt rossz.

Eddig én is csak olivaolajjal, pecorinóval és fenyőmaggal/tökmaggal/mandulával készültet ettem.


Szerintem megpróbálhatod helyettesíteni, ha amúgy nem vagytok nagy olivaolaj-fanok.

2019. ápr. 10. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Én is a diós változatot szeretném majd megcsinálni, kíváncsi vagyok milyen lehet együtt.


Köszönöm a válaszokat! :)

2019. ápr. 10. 22:29

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!