Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lehet-e fonnyadt medvehagyma...

Lehet-e fonnyadt medvehagyma levelekből pestot készíteni?

Figyelt kérdés
Az este megmostam, megszárítgattam, de kinn maradt éjszakára és végük lett a szép ropogós leveleknek - összeesett. Nem tudom, merjem-e hozzátenni a drága hozzávalókat, jó lesz-e így is ledarálva, vagy ne kísérletezzek?

2016. ápr. 2. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:
72%

Próbáld meg vízbe állítani a leveleket, normál esetben kb fél óra alatt visszeélednek.

Fonnyadtan ne tedd bele, mert szálas marad és nem lehet utána jó ízüen megenni.

2016. ápr. 2. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

A vízbe állítás jó megoldás, én már fonnyadkás hegyes paprikát, és ráncos céklát is életre keltettem már ezzel a módszerrel.

Gondolom tegnap óta már neked is van tapasztalatod :)

2016. ápr. 3. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!