Lehet-e fonnyadt medvehagyma levelekből pestot készíteni?
Figyelt kérdés
Az este megmostam, megszárítgattam, de kinn maradt éjszakára és végük lett a szép ropogós leveleknek - összeesett. Nem tudom, merjem-e hozzátenni a drága hozzávalókat, jó lesz-e így is ledarálva, vagy ne kísérletezzek?2016. ápr. 2. 12:47
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg vízbe állítani a leveleket, normál esetben kb fél óra alatt visszeélednek.
Fonnyadtan ne tedd bele, mert szálas marad és nem lehet utána jó ízüen megenni.
2/2 anonim válasza:
A vízbe állítás jó megoldás, én már fonnyadkás hegyes paprikát, és ráncos céklát is életre keltettem már ezzel a módszerrel.
Gondolom tegnap óta már neked is van tapasztalatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!