Nőhet egy helyen a medvehagyma és a gyöngyvirág?
én is ma ettem medvehagymát.
most van a szezonja
Elsö: a medvehagyma nem lesz mérgezö akkor sem, ha már teljesen elsárgult, csak nem jó ízü.
A kérdésre: nöhet egy helyen, de a medvehagyma elöbb haj, mint a gyöngyvirág, ezen kivül ránézetre is meg lehet öket különböztetni.
Későn jött ez a tavasz, még bőven van medvehagyma... Persze a növényeknél számít az adott hely éghajlata, a saját kertemben sem ugyanolyan szinten állnak az északi lejtő és a déli napos rész virágai... Nyilván a hagymákra is hat az ilyen.
Vannak lelőhelyek, ahol tudott, hogy csak hagyma nő, másutt nőhet egy helyen, de a legjobb, ha meg tudja különböztetni az ember a kettőt. Én láttam már ezt is, azt is, tuti nem keverném össze, sok ponton eltérnek, a medvehagymának pl. medvehagymaszaga van, de lágyabb és valahogy máshogyan néz ki a levele... S a medvehagyma előbb van, ahogy már írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!