Mivel fűszerezzem a halat?
Sajnos gyerekkorom óta nem szeretem a halat, de a jótékony egészségügyi hatásai miatt próbálkozom néha az elkészítéssel.
Azt mondták, hogy Hekkel próbálkozzak, mert az íz semleges.
Hát most abból próbáltam, de a hal íz ugyanúgy megvan.
El lehet tüntetni valami praktikával a jellegzetes ízt ?
Semmiféle praktikákkal nem tudod a jellegzetes hal ízét eltüntetni. A halnak van egy íze. Fűszerekkel csak ízesíted, de nem lesz csirke ízű a halad.
Hekk nagyon finom. Simán csak só, bors.
A kész halra csinálhatsz öntetet, amivel leöntöd. Vagy sokan citromlevet csöpögtetnek a halra.
Én pl: szeretem a sült halat tejfölös, hagymás mártással, vagy Taziki mártással enni.
Ha a hal íz nem ízlik, akkor ne egyél halat.
Nem lehet, nem is kell eltüntetni azt, azért eszi, aki szereti, mert hal íze van.
Te meg nem, akkor ne edd...
"jótékony egészségügyi hatásai"
Ilyenjei meg nincsenek, ez egy marhaság.
Citromlével, sok-sok fokhagymával, őrölt borssal, kevés halak fűszerkeverékkel megszórva, olívaolajjal enyhén megcsepegtetve, és sütőben megsütve.
Az is biztos, hogy én egy olyan embernek, aki nem szereti, vagy nem evett még halat, nem hekket ajánlanék, sőt lehetőleg nem is tengeri halat, főleg nem fagyasztottat, hanem egy jól elkészített friss szürkeharcsa filét.
Nézd, az ember azért eszik halat, mert szereti az ízét. Ha te nem szereted, ne egyél.
Persze, hogy a halnak hal íze van. Milyen legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!