Bogga kérdése:
Miért nem lehet mikrózni a halat?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 11:42
2/15 anonim válasza:
Max azért, mert hidegen finomabb. (Számomra)
3/15 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem lehet?!?!? LEHET, minden további nélkül.
5/15 anonim válasza:
Miért? Nem lehet mikrózni a halat?
7/15 anonim válasza:
A hal húsa nagyon érzékeny a hőre, ezért ha túlmikrózod, akkor egy mócsingot kapsz belőle. Mivel a mikro nem egyenletesen melegít, ezért körültekintően kell mikrózni a halat. Egyébként ezt leszámítva simán lehet mikrózni.
8/15 anonim válasza:
ma 01:50-ös: a túlmikrózod, akkor NEM "mócsingot" kapsz - ez ugyanis a zsíros, sok kötöszövetet tartalmazó részeket jelenti -, mert vagy elötte IS mócsingos volt, vagy utána sem, hanem szétmállott löttyedt masszát!
9/15 anonim válasza:
8-as: Nálunk a mócsing ezt jelenti. :)
10/15 anonim válasza:
Akkor nézd meg az értelmezö szótárban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!