Bogga kérdése:
Miért nem lehet mikrózni a halat?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 11:42
11/15 anonim válasza:
Megnéztem, de a mócsing falusi nyelven mifelénk továbbra is az ehetetlen állagú ételt jelenti. :)
12/15 anonim válasza:
Nem jelent az sehol sem semmi ilyesmit.
13/15 anonim válasza:
Debizony! Békés megyében legalábbis. :)
15/15 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy kevés olyan étel van, amit nyugodtan mikrózhatsz. A legtöbb szerves anyagban, főleg az állati eredetűekben olyan anyagok keletkeznek, amik többé-kevésbé károsak az egészségre. Sokkal egészségesebb a hagyományos sütés, főzés, melegítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!