Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért nem lehet mikrózni a halat?

Bogga kérdése:

Miért nem lehet mikrózni a halat?

Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
Megnéztem, de a mócsing falusi nyelven mifelénk továbbra is az ehetetlen állagú ételt jelenti. :)
2018. nov. 5. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
25%
Nem jelent az sehol sem semmi ilyesmit.
2018. nov. 5. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Debizony! Békés megyében legalábbis. :)
2018. nov. 7. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim válasza:
73%
lehet, de belehal...
2018. nov. 8. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
42%
Azt olvastam, hogy kevés olyan étel van, amit nyugodtan mikrózhatsz. A legtöbb szerves anyagban, főleg az állati eredetűekben olyan anyagok keletkeznek, amik többé-kevésbé károsak az egészségre. Sokkal egészségesebb a hagyományos sütés, főzés, melegítés.
2018. nov. 9. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!