Ebédre spenótos halat sütöttem, a maradékot szeretném vacsorára adni, hogyan tároljam addig és melegítsem, hogy ne legyen gond se a hallal, se a spenóttal?
Figyelt kérdés
... mert mindkettő rizikós tárolású, romlékony. Hagyjam kihűlni a tepsiben az egészet, és tegyem hűtőbe (ha egyáltalán kihűl vacsoráig - 28 fok van nálunk)? Vagy tegyem a hűtőbe rögtön? És hol melegítsem? Mikróban, vagy süssem át - viszonylag sok szaftja van, így nem száradna ki az újrasütéstől.
Köszönöm előre is :)
2016. júl. 13. 14:08
1/6 anonim válasza:
Ugyanúgy járj el, mintha 23 fok lenne, az az 5 fok ide, vagy oda, nem számít. Hűtsd ki langyosra, tedd a hűtőbe, este meg lehet mikrózni, jó lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Gyerekek is ennének belőle, azért kérdem főleg.
2016. júl. 13. 14:10
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2016. júl. 13. 14:11
4/6 anonim válasza:
Tedd hideg vízbe a tepsit, így gyorsan lehűl és utána a hűtőbe.
5/6 anonim válasza:
Mindegy, kik ennének belőle, az ételmérgezés nem válogat. Ettől függetlenül nem kell besz..ni, csak mert 5 fokkal melegebb van odabent, mint szokott lenni.
6/6 anonim válasza:
Gyors lehűtés, utána hűtő.Fólia alatt sütőben lassú lángon lehet újramelegíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!