Hogyan tanuljak meg jól főzni?
Apám nem ízlik egyszerűen nem jó hiába probalkozok
Nem az H nem akarom mert
Akarom de nem sikerül
Olyan jól mit tegyek
Nagyon idegesít tesómnak szokott izleni anyukámnak is de apámnak nem mondjuk le szarom ám se vagyunk jobba bunkó kotozkodos
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A sóról ne beszéljünk, belerakni pluszként lehet, de kivenni nem!!!
Másrészt apukád is tudhatná (ezek szerint), hogy ahány féle-fajta sót veszünk, az egyik sem ugyanolyan mértékben sózza a kaját.
A közönséges, régi, u.n. asztali só a legsósabb, és vákuumozott só a legkevésbé sós, szóval ne kritizáljon a kedves papa, hanem rakjon még a saját tányérjába egy adagot, és kész!!!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Igen! Egye továbbra is anyud főztjét, vagy állj oda apud mellé amikor szedi a tányérjába a te általad főzöttet, és amikor kiszedte, dobj rá még egy marék sót: Tessék papa, remélem így majd ízlik!!!
Mert hogy annyi kritizálás, leszólás helyett ennyit ő is megtehetett volna, hogy saját ízlése szerint utána sóz!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Egy. Vegyél elő egy-két régi szakácskönyvet (pl. Németh Ilona). Azokban le vannak írva a legfontosabb alapvető főzési tanácsok.
Kettő. Ne próbáld a hiányosságokat különleges fűszerekkel pótolni. Sok étel (főleg a húsok) attól lesz zamatos, ha a són kívül 0, 1 vagy 2 féle fűszert használsz.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
#27
Horváth Ilona, nem Németh, de amúgy igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!