Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szóval, hogyan kell főzni,...

Szóval, hogyan kell főzni, úgy hogy nem használok egy tonna olajat?

Figyelt kérdés

Bármit csinálok serpenyőbe mindig egy csomó olajat használok mert odaég. Mit csinálok rosszul?

Pl: olvastam, hogy ha teszek egy pici olajat a palacsintatésztába akkor csak egyszer kell olajozni az elején és utána nem kell...de nekem odaég mint a sz.ar.

Vagy ha tojásrántottát csinálok. Odaég hacsak nem használok sok olajat.

Mit csinálok rosszul? Nem hagyom ott túl sok ideig, de pl ezt a két emlitett kaját nem is fordithatom meg hamarabb mert a teteje még folyós. Rossz tűzhelyre rakom? vagy rossz hőmérsékleten van? (1-től 9-ig terjedő skálán általában a 6-t használok mert különben odaég még gyorsabban.)

Mi a titok itt?


Bocsi a fura kérdésért, csak nemrég kezdtem el főzéssel/sütéssel foglalkozni.

Előre is köszönöm a válaszokat!



2019. jan. 5. 18:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg, késő van, nem olvastam el az előző válaszokat, de a leírtak alapján 99%, hogy vacak edényeid vannak.
2019. jan. 7. 23:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!