Édesburgonyát, hogy lehet legfinomabbra elkészíteni?
Figyelt kérdés
A sütőben, hasábra szelve nagyon unalmas és nem is finom. Punnyadt lesz az egész... Tudnátok praktikát rá? Esetleg sütőben chips-et csinálni belőle jó lehet?2018. dec. 30. 09:50
1/5 anonim válasza:
Fűszeres püréként, vajjal, füstölt paprikával és fokhagymával.
Piteként.
Zsömlébe.
Rakottasan.
Töltve.
Stb.
2/5 anonim válasza:
Locsold meg olivaolajjal, szórd meg zöldfűszerekkel, vagy chilivel.
3/5 anonim válasza:
Olívaolaj és fűszerkeverék kell rá, sütőben egy rétegben szétteríteni és magas hőmérsékleten sütni. Akkor jó, ha egy kicsit már feketedik.
4/5 anonim válasza:
Én szoktam sütőben chipset csinálni belőle, de sajnos sokszor ott felejtem és fekete lesz. De ha nem, akkor nagyon jó. A másik, hogy megmosod, héjasan félbevágod, teszel a tetejére egy kis vajat, alufólia alatt puhára sütöd, majd az utolsó 10 percnél leveszed az alufóliát, teszel rá egy kis sót és reszelt sajtot, azt ráolvasztod. Nagyon finom, fűszervajat is használhatsz, úgy még jobb.
5/5 anonim válasza:
Kockákra vágva megfőzve, vagy krumplipürének is jó. Mézeskalács fűszerkeverékkel, csipet borssal nagyon jó köret vmi sós sajt (pl. feta) vagy főtt sonka mellé. Az édes-sós-csípős/fűszeres ízek istenien harmonizálnak egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!