Tejbe rizs készítéséhez melyik a legalkalmasabb edény?
Figyelt kérdés
Talán furcsa a kérdés, de annak idején öreganyám az ilyenhez mindig egy alumínium lábast fogott, amit előtte vízzel kiöblített.
Az öblítésnek valami szerepe volt, nem a tisztasága miatt csinálta.
Lehet, hogy a tejjel van valémilyen összefüggésben az alumínium használata ?
2018. dec. 4. 20:54
1/3 anonim válasza:
Az edény szerintem teljesen mindegy. Az öblítés meg a leragadást vagy odaégést előzi meg gondolom.
2/3 anonim válasza:
Nekem van egy csak tejes ételek főzéséhez használt zománcos lábasom.
A vízzel való kiöblítés azt a célt szolgálja, hogy ne ragadjon le a rizs, szerintem ez amolyan régi szokás, a lényeg, hogy olyan edényt használj amiben nem égett oda még étel, nem volt kisúrolva.
3/3 Miss Endzsi válasza:
Én is alumíniumosban szoktam, teljesen jó benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!