Nincs itthon citromom semmilyen formában, viszont van kiwim, ami kemény, jó savanyú. Teába jó lehet?
Figyelt kérdés
Teába ha azt rakok az hasonló ízt adna neki, mint a citrom? Próbálta már valaki?2018. nov. 28. 07:36
1/8 anonim válasza:
Kivi nem helyettesíti a citromot, narancs, vagy mandarin nincs? Esetleg ha van gyümölcs tea otthon, némelyik savanykás.
2/8 anonim válasza:
Nem, a kivi nem lesz olyan, mint a citrom.
Kiviízű lesz tőle a tea. Inkább a teába rumot tegyél, a kivit meg eszegesd mellé.
3/8 A kérdező kommentje:
Savanykássága meg a c-vitamin tartalma miatt akartam beletenni. Magába nem birom megenni, olyan savanyú. Pedig 3 napja a konyhapulton van szobahőmérsékleten.
2018. nov. 28. 08:26
4/8 A kérdező kommentje:
Mandarinom nincs itthon. Erőm meg nincs még, hogy elinduljak boltba, majd talán kicsit később, ha jobban lennék.
2018. nov. 28. 08:28
6/8 anonim válasza:
Nyilván nem lesz olyan, mint a citrom, de attól még bele lehet rakni teába, sok gyümölcsre igaz ez s írod, mást nem tudsz vele csinálni.
Nekem jó lenne, de nekem a teljesen üres tea is jó :) De citromíze csak a citromnak van, esetleg a többi citrusféle savanyúbb példányai tudnak valamit segíteni, ha valakinek nagyon citromoshoz hasonló kell, de még ők sem olyanok (savanyú mandarint próbáltam már, nem citrom, de ugye, mégiscsak rokon).
7/8 anonim válasza:
Vecsési savanyú káposzta sincs?
Nem hiszem el ezeket a kérdéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!