Próbálta már valaki?
Figyelt kérdés
Nyers halat is lehet passzírozni?Halgombóc lenne levesbe,és bár filét vettem,szeretnék biztosra menni,hogy 100% szálkamentes legyen.2018. nov. 7. 17:40
1/3 anonim válasza:
Daráld le 2x-3x és utána készítsd el gombócnak. Tuti szálkamentes lesz.
2/3 anonim válasza:
Én lazactatárt csinálok, és ahhoz is le kell darálni a nyers halat.
Nem írtad, milyen halat (mely részét) vettél/szereztél, de a ragadozó halak általában könnyen filézhetőek.
3/3 anonim válasza:
Késes aprítóban szoktam készíteni a halfasírtot, de ha biztosra akarsz menni, akkor aprítás előtt 3 miliméterenként írdald be a halfiléket. Az ember a fél centiméternél apróbb dolgokat már nem tudja érzékelni a szájban, ezért működik a halsütésnél is a sűrű irdalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!