Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Próbálta már valaki?

Próbálta már valaki?

Figyelt kérdés
Nyers halat is lehet passzírozni?Halgombóc lenne levesbe,és bár filét vettem,szeretnék biztosra menni,hogy 100% szálkamentes legyen.
2018. nov. 7. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Daráld le 2x-3x és utána készítsd el gombócnak. Tuti szálkamentes lesz.
2018. nov. 7. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
100%

Én lazactatárt csinálok, és ahhoz is le kell darálni a nyers halat.


Nem írtad, milyen halat (mely részét) vettél/szereztél, de a ragadozó halak általában könnyen filézhetőek.

2018. nov. 7. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Késes aprítóban szoktam készíteni a halfasírtot, de ha biztosra akarsz menni, akkor aprítás előtt 3 miliméterenként írdald be a halfiléket. Az ember a fél centiméternél apróbb dolgokat már nem tudja érzékelni a szájban, ezért működik a halsütésnél is a sűrű irdalás.
2018. nov. 7. 22:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!