Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit lehet köménymag helyett a...

Mit lehet köménymag helyett a káposztás ételekbe rakni puffasztás ellen?

Figyelt kérdés

2018. okt. 24. 19:46
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Nekem bevált, hogy leforrázom, előfőzöm 5-10 percet,

a levét leöntöm és új vízben főzöm készre.


A felfúvódást állítólag a hamarabb kioldódó szénhidrátok okozzák.

2018. okt. 26. 06:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A 6-os jól tud főzni.😁 Kelkáposzta-főzelékbe - kömény helyett - isteni a majoránna, no és a borsikafű vagy a csombor se rossz. A csombort édeskáposzta-főzelékbe szokták belefőzni. Mindhárom fűszer emésztéselősegítő, puffadásgátló, ezért tették "ősanyáink" a káposztába.😁
2018. okt. 26. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
4 főre egy diónyi friss gyömbért lereszelsz, megpirítasz. Utána teszel bele miden más összetevőt.
2018. okt. 27. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jó; köszönöm!
2018. okt. 27. 19:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Majorannával nagyon finom. Egyébként káposztás ételekbe egy kis szódabikarbóna főzésnél, és csökkenti a felfúvódást.
2018. okt. 30. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!