Mit lehet köménymag helyett a káposztás ételekbe rakni puffasztás ellen?
Figyelt kérdés
2018. okt. 24. 19:46
11/15 anonim válasza:
Nekem bevált, hogy leforrázom, előfőzöm 5-10 percet,
a levét leöntöm és új vízben főzöm készre.
A felfúvódást állítólag a hamarabb kioldódó szénhidrátok okozzák.
12/15 anonim válasza:
A 6-os jól tud főzni.😁 Kelkáposzta-főzelékbe - kömény helyett - isteni a majoránna, no és a borsikafű vagy a csombor se rossz. A csombort édeskáposzta-főzelékbe szokták belefőzni. Mindhárom fűszer emésztéselősegítő, puffadásgátló, ezért tették "ősanyáink" a káposztába.😁
13/15 anonim válasza:
4 főre egy diónyi friss gyömbért lereszelsz, megpirítasz. Utána teszel bele miden más összetevőt.
14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jó; köszönöm!
2018. okt. 27. 19:28
15/15 anonim válasza:
Majorannával nagyon finom. Egyébként káposztás ételekbe egy kis szódabikarbóna főzésnél, és csökkenti a felfúvódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!