Sajt, szezámmag, köménymag. Mit lehet még a pogi tetejére szórni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 07:34
1/10 anonim válasza:
só, borsot, apró szalonna darabokat, vagy semmit, meg is kenheted felvert tojással vagy csak tojásfehérjével vagy tojássárgájával.
2/10 anonim válasza:
vagy akár apróra vágott hagymával, füstölt sajttal.
3/10 anonim válasza:
kisebb darabokra vágott szalámi/kolbász, füszereK rozmaring, tárkony, ánizs, kapor, stb.
4/10 anonim válasza:
pirospaprikával is megszórhatod, vagy lenmaggal is.
5/10 anonim válasza:
Durvaszemű sót, durvarátört diót (nagyon finom tőle),
tökmag, mák, borókabogyó (ez is nagyon különleges) fenyőmag.
7/10 anonim válasza:
Az én kedvencem a pirított tökmag.... Isteni finom vele a pogácsa! De akár napraforgó maggal is megszórhatod, az is finom ha megpirul (ha nyerset veszel, akkor előtte meg kell pirítani).
8/10 anonim válasza:
Én ezeket szoktam (a felsoroltakon kívül):
*tojásba elkevert pirospaprika
*tökmag
*szotyi
*kolbász
*olivabogyó
9/10 anonim válasza:
Kókuszreszelék!Nem viccelek,nagyon finom!
10/10 anonim válasza:
tejföl és (juh)túró elkeverve és ezzel megkenni a pogácsa tetejét végül kis füstölt reszelt sajt-igazi füstös jó izű lesz
pizzakrém
mák
dió
tökmag, lenmag, nagyszemű só, köménymag, bors, szezámmag,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!