Mi a köménymag redukció? (Káposzta salátában)
Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 14:26
1/2 anonim válasza:
Gondolom, egy evőkanálnyi köménymagot, egy kevés vízben megfőzöl és csak a leszűrt levét adod a salátához.
2/2 anonim válasza:
Ehhez is, illetve a csalamádéhoz is úgy készítem a fűszerezést, hogy egy serpenyőbe felteszem a fűszert (vagy fűszereket és hevítem, rázogatom. Utána bele a mozsárba,és megtöröm durvára. Ha nincs mozsár, egy magas falú mérőedénybe, letakarva egy konyharuhával fogva a botmixer szárát és durvára összeturmixolom. Ez megy bele a káposzta salátába vagy a csalamádéba. Így forrón igazi íz bomba, én imádom ha a csalamádéban ha rá-rá harapok a három fűszer egy-egy durvább darabjára. Természetesen megfelelő a redukció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!