Hogyan kell a pisztrángot jól megsütni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pisztrángot akarok vacsorára sütni. 2 db-ot vettünk, kb. 35 dkg/db. Eddig annyit csináltam, hogy megmostam (már ki volt belezve), beirdaltam, sóztam, borsoztam és egy kis citromlével meglocsoltam. Gondoltam, hogy paprikás lisztbe forgatom és forró olajban kisütöm. De oldalanként meddig érdemes sütni, hogy átsüljön, de ne száradjon ki?2018. szept. 27. 12:32
1/4 anonim válasza:
A pisztrángot vétek paprikás lisztben és forró olajban megölni.
Belsejébe fűszercsokor, babér, vaj, sózod, és grillre vele. Vagy sütőbe.
2/4 anonim válasza:
A listában a legelső receptje szerint pontosan paprikás lisztbe forgatva, lábasban, olajban sütve írja.
De találsz itt kismillió változatot, jó böngészést, és jó étvágyat a vacsorához. :))
3/4 anonim válasza:
Én a belsejébe szoktam tenni fűszert vajat kis citromot, alufóliába csomagolom és úgy be a sütőbe.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!