Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell a pisztrángot jól...

Hogyan kell a pisztrángot jól megsütni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pisztrángot akarok vacsorára sütni. 2 db-ot vettünk, kb. 35 dkg/db. Eddig annyit csináltam, hogy megmostam (már ki volt belezve), beirdaltam, sóztam, borsoztam és egy kis citromlével meglocsoltam. Gondoltam, hogy paprikás lisztbe forgatom és forró olajban kisütöm. De oldalanként meddig érdemes sütni, hogy átsüljön, de ne száradjon ki?
2018. szept. 27. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A pisztrángot vétek paprikás lisztben és forró olajban megölni.


Belsejébe fűszercsokor, babér, vaj, sózod, és grillre vele. Vagy sütőbe.

2018. szept. 27. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

[link]


A listában a legelső receptje szerint pontosan paprikás lisztbe forgatva, lábasban, olajban sütve írja.

De találsz itt kismillió változatot, jó böngészést, és jó étvágyat a vacsorához. :))

2018. szept. 27. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a belsejébe szoktam tenni fűszert vajat kis citromot, alufóliába csomagolom és úgy be a sütőbe.
2018. szept. 27. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Pár percig, de nézd meg ezt a két pecásműsort, a végükön van pont 2 szilvásváradi pisztrángkajálás.

[link]

[link]

2018. okt. 3. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!