Hogyan tudom úgy megsütni a tükörtojást? Többi lent.
Szóval úgy szeretném, hogy szépen megsüljön, a teteje is, viszont forgatás nélkül nem tudom, hogy érhetném el ezt, akkor viszont szétfolyna a sárgája, ami csúnya.
Valami jó kis trükk nincs erre?
Mit akarsz: hogy teljesen kemény legyen, vagy mindkét fele sült színü?
Az elsöt el lehet érni úgy is, hogy kisebb lángon sütöd és kzöben fedövel letakarod egy ideig, a másodikhoz mindenképpen meg kell fordítani, kifolyni viszont nem tud a sárgája, mert akkor már kemény, nem folyós.
Hát azt szeretném elérni, hogy az alja is és a teteje is átsüljön, de úgy, hogy a sárgája finom, folyós legyen.
Köszönöm az eddigi tanácsokat, továbbiakat is szívesen látok :)
Hullaegyszerű.
Olívaolaj, befűtöd, ráütöd, aztán lötybölöd néha az olajat, vagy forgatod a tepsit. Nem egy nagy waszizdasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!