Mibe csomagoljam a szendvicset hogy ne legyen az egész táskámban "szendvics szag"?
Figyelt kérdés
2018. szept. 13. 12:06
1/9 anonim válasza:
Folpack és utána be egy zacskóba
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2018. szept. 13. 12:20
3/9 anonim válasza:
Folpack és egy uzsis dobozba rakd.
4/9 anonim válasza:
Folpack, nedvesség záró textil szalvéta, szendvics doboz, hűtőtaska, nylon zacsi.....
5/9 anonim válasza:
Én szalvétába teszem és azt dobzosba.
6/9 anonim válasza:
Doboz a tuti, de lehet kapni szinte mindenhol ilyen önzáró tasakot azok erősebbek nem hiszem, hogy sokat átengedne!
7/9 anonim válasza:
A folpack+ nylon zacskó nem mûködik, próbáltam:( Én az uzsonnásdoboz+vastagabb anyagú zacskóra szavazok, bár így sem ajánlatos nagyon intenzív illatú dolgot vinni.
8/9 anonim válasza:
Celofán a tuti befutó, fóliahegesztővel zárva.
A többi műanyag oxigéndiffúz, azaz átengedi a nedvességet és a szagokat.
A célofán száraz állapotában tökéletes szagzárást biztosít.
Lásd a régi befőttes üvegek, azokba nem került be még az oxigén sem, pedig az igencsak apró.
50F
9/9 NannyM válasza:
Az elkészített szendvicset papírszalvétába csomagolom, majd alufóliába még egyszer becsomagolom. Így tökéletesen friss marad, és nem illatozik. Legjobb még egy megfelelő méretű szendvicses dobozba is beletenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!