Sóágyon sült csirkét sütnék, de se hústűm, se fogvájóm nincs itthon?
Figyelt kérdés
Elvileg rögzíteni kell a szárnyát és a combját a csirkének, de kiment a fejemből, hogy vegyek fogvájót. Gyufa, hústű...semmi sincs itthon, boltba menni nem tudok. Nem szoktam ilyent sütni, ezért nem tudom, mit kezdjek így??2018. aug. 11. 18:17
1/9 anonim válasza:
Nem kötelező rögzíteni, annál jobban átsül.
De ha mindenáron akarod, akkor vastagabb cérnával, vékonyabb spárgával kösd össze a virgácsait a végükön.
3/9 anonim válasza:
Összekötözöd egy vékony madzaggal, vagy vastagabb /több szálat összefogva/ cérnával. Én sose szoktam hústűt vagy fogvájót használni.
4/9 anonim válasza:
A szárnyakat is rögzítheted, ha az 1-es által írt dolgokat körbetekered a csirkén, a törzséhez fogva a szárnyakat.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2018. aug. 11. 18:29
7/9 A kérdező kommentje:
Kellett volna??
2018. aug. 11. 18:57
8/9 anonim válasza:
ma 18:57
Boldogult ifjú koromban az első bontott csirke sütése remekül sikerült. Bár a nylonba csomagolt belsőség a hasában, amit benne hagytam, valahogy nem a legjobban sült át :)
9/9 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem, azt hittem, hogy elrontottam. :D szerencsére ezzel a csirkével nem volt tennivaló, csak pár toll maradt rajta, azt leszedtem meg levágtam, pár darabját, amit le kell. Belül üres volt. 😅 szerencsémre.
Remélem jó lesz az enyém is. Még jó, hogy nem olvadt szét benne a zacsi.
😂😂😂
2018. aug. 11. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!