Nagy mennyiségű almából mit csinálhatnék még?
Figyelt kérdés
Könyökömön jön már ki az alma, de ha nem használom el, hamar megrohad...
Van érett nyári alma többféle, de zölden lehullott téli is, ami igazából már ehető, mert nem savanyú...
Tettem el pépet befőttesüvegben, de nem akarok többet. Reszelve fagyasztottam, de tele a hűtő.
Esszük nyersen és ételekhez is, de a pitén keresztül a fordított almásig minden előjött már.
Mit lehetne még? Amibe sok kell....?
Szívesen innám a levét, de nincs gyümölcsprésem....
Van valakinek ötlete?
2018. aug. 3. 07:40
11/13 anonim válasza:
Adj ismerősöknek, szomszédnak, munkatársaknak. Vagy csinálj kompótot, azt is el tudod tenni télire.
12/13 anonim válasza:
Pitetölteléket készítenék, dunsztban, de nem reszelve, hanem vékony szeletben (kevésbé ereszt levet), és nem csak fahéjjal, hanem gyömbérrel, szegfűszeggel és citromhéjjal. Isteni finom.
13/13 anonim válasza:
Ivólevet. Főzni kell (hámozva, tisztítva), botmixerrel tumixolni, megfelelőre higítva, cukorral-citromsavval ízesítve, hűtve finom. Dunsztolva üvegekben el is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!