Megtudnâttok mondani, ha lasagna tésztát külön ki kell főzni vagy elég, ha bedobom a sütőbe?
Figyelt kérdés
2018. júl. 29. 10:05
2/8 anonim válasza:
Nem kell előre kifőzni, de kell annyi szósznak (nedvességnek) lennie az ételen, hogy legyen mit magába szívnia és megpuhulnia.
3/8 anonim válasza:
2-3 percet szoktam főzni, épp csak hogy kis vizet felvegyen. Utána összeállítod, mehet a sütőbe. Így elkerülhető, hogy azok a részek amikhez kevés szósz jut, kemények maradjanak.
4/8 anonim válasza:
Nem kell főzni, és a megfelelően elkészített lasagna a szószoktól puhul meg.
5/8 anonim válasza:
Nem kell előre megfőzni, sütés közben megpuhul magától.
6/8 A kérdező kommentje:
Anyu is egyszer csinalt és nem puhult meg hanem kemeny maradt a tészta csak sütötte annak mi lehwt az oka
2018. júl. 29. 12:13
7/8 anonim válasza:
Nem tett elég szósz alá/fölé. Dolgoztam étteremben, és nem főztük elő egyáltalán.
8/8 anonim válasza:
Nem, nem kell megfözni, csak szaftosabbra készíteni a mártásait.
OFF: helyesen írva lasagne, E-vel a végén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!