Mikor jövök ki olcsóbban otthoni főzésnél?
Figyelt kérdés
23 éves egyetemista srác vagyok, sokat gondolkodom azon, hogy tényleg megéri-e a főzni. Változó, hogy mennyit főzök, de sokszor van olyan, hogy túl sokat főzök valamiből, és a harmadik adagot már nem kívánom és kidobom, vagy olyan is van, hogy nem úgy sikerül, ahogy akartam és nem ízlik. Ilyenkor el szoktam gondolkodni azon, hogy tényleg megéri-e otthon főzni. Manapság 1500 forintért simán lehet normális kaját kapni: valami tészta, saláta, menü, stb.
Szerintetek mikor olcsóbb ténylegesen a főzés? Van valami tippetek a számomra?
2018. júl. 5. 21:26
11/12 anonim válasza:
Nem próbálkoztál eddig túl bonyolult ételekkel?
Szívesen adok ötletet, ami szerintem elronthatatlan (bár nem tudom, vendéglátós suliban végeztem, én főzök itthon, így lehet csak ezért tűnik annak)
12/12 anonim válasza:
#10. Az anyósom a mai napig egy lakodalomra való töltött káposztát főz, pedig már ezer éve nem lakunk ott sem mi a párommal, sem a többi tesó. A kutyáimnak rendszeresen gyűjt maradékot, és néha csak lesek, hogy mik vannak benne. Egész csirkecombok, fél rúd szalámik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!