Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mikor jövök ki olcsóbban...

Mikor jövök ki olcsóbban otthoni főzésnél?

Figyelt kérdés

23 éves egyetemista srác vagyok, sokat gondolkodom azon, hogy tényleg megéri-e a főzni. Változó, hogy mennyit főzök, de sokszor van olyan, hogy túl sokat főzök valamiből, és a harmadik adagot már nem kívánom és kidobom, vagy olyan is van, hogy nem úgy sikerül, ahogy akartam és nem ízlik. Ilyenkor el szoktam gondolkodni azon, hogy tényleg megéri-e otthon főzni. Manapság 1500 forintért simán lehet normális kaját kapni: valami tészta, saláta, menü, stb.

Szerintetek mikor olcsóbb ténylegesen a főzés? Van valami tippetek a számomra?

2018. júl. 5. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem próbálkoztál eddig túl bonyolult ételekkel?

Szívesen adok ötletet, ami szerintem elronthatatlan (bár nem tudom, vendéglátós suliban végeztem, én főzök itthon, így lehet csak ezért tűnik annak)

2018. júl. 6. 13:40
 12/12 anonim ***** válasza:
#10. Az anyósom a mai napig egy lakodalomra való töltött káposztát főz, pedig már ezer éve nem lakunk ott sem mi a párommal, sem a többi tesó. A kutyáimnak rendszeresen gyűjt maradékot, és néha csak lesek, hogy mik vannak benne. Egész csirkecombok, fél rúd szalámik stb.
2018. júl. 6. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!