Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pörkölt főzésnél a sertés-,...

Pörkölt főzésnél a sertés-, vagy a marhahúst kell kisebb darabokra kockázni?

Figyelt kérdés
2017. aug. 20. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom ha így kérdezted akkor vegyes pöri készül. Egyforma nagyságura szoktam vágni. Közepes kockákra.. A sertés hús előbb fog megfőni.. A marhát tedd először oda főzni.
2017. aug. 20. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Miquelnek ezt szerintem illene tudnia...

Amúgy nincs ilyen meghatározás, hogy mit mekkorára kell vágni. A főzési idő a meghatározó, amit nyilván te is tudsz, hogy a marhánál lényegesen hosszabb.

Nagy általánosságban a receptek 2x2-es kockát írnak, de az emberek javarészt a saját ízlésük szerint vágják ennél kisebbre, vagy nagyobbra.

2017. aug. 20. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Miquel tudja is. Csak van valaki, aki vitatkozik vele, és nem fogadja el az ő érvelését. :-))
2017. aug. 21. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Győzd meg :))Biztos vagyok benne, hogy meggyőző erővel (is ) bírsz.
2017. aug. 21. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!