Úgy tűnik, túl sós lesz a kovàszos ubim. Még érlelődik. Lehet vàltoztatni rajta valahogy?
Figyelt kérdés
A Víz is kevesebb rajta màr.Az pótolható?2018. jún. 9. 05:27
1/8 anonim válasza:
Pótold a vizet forralt, lehűtött vízzel.
2/8 anonim válasza:
mi az a túl sós? mert ha jóízű az ubi, akkor vétek vizezni..vagy ehetetlenül sós?
3/8 anonim válasza:
Amúgy fogadd meg az #1-es tanácsát.
4/8 A kérdező kommentje:
Hàt még frissen zöld kemény még csak alakul.igenn elég kellemetlenül sös volt föleg az egyik fele.Fel lehet ràzni?talan nem oszlott el jol benne a só.De koszi a tanàcsot megfogadom.
2018. jún. 9. 11:49
5/8 anonim válasza:
Ha teljesen kemény az uborka, amint elkészül, megkóstolod. Át sem járta még a lé. Egyáltalán nem kizárt, hogy maga az uborka pont jó lesz. Ha mégis nagyon sós, akkor mosd le hideg vízzel és tedd be a hűtőbe egy másik (lehetőleg jól záródó műanyag edénybe). Marad annyira lédús, hogy meg lehet enni. A kapor és a savanyúsága megmarad. Csak azért írom, mert már jártam én is így, nem kellett kidobni.
7/8 anonim válasza:
Nem oszlott el benne rendesen a só???
A koviubit nem úgy készítjük, hogy üvegbe rakva és vízzel felöntve utólag borítjuk bele a sót. Hanem mért mennyoiségű vízhez adott kanálnyi sót téve és azt feloldva (egyesek felforralva) öntik rá az oldatot az uborkára. Így nem utólag kell a sónak utólag eloszolni.
8/8 A kérdező kommentje:
Végül is csak jol sikerult nagyon finom lett:)
2018. jún. 19. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!