Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A megpuhult sárgarépa még...

A megpuhult sárgarépa még ehető, vagy kidobandó?

Figyelt kérdés
Ez a megromlás jele, vagy csupán a dehidratálódásé?

2018. máj. 10. 01:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak fonnyadt, akkor még ehető.

Ha nyálkás és büdös akkor kuka.

2018. máj. 10. 06:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Ha "dehidratálódik", legfeljebb fonnyadt lesz, de még kemény. Ha puha is, akkor már egyértelműen poshadt.
2018. máj. 10. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
28%
A megpuhulás rossz. Értem?!
2018. máj. 10. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egyértelmű? A rothadt nem jó. Ha csak gumis, akkor nehezebb hámozni, de még nincs baj vele.
2018. máj. 10. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem rohadt, nem romlik, csak gumis, fonnyadt, akkor előző este áztasd be hideg vízbe, reggelre egy kicsit megszívja magát, könnyebb lesz pucolni.
2018. máj. 10. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! :D
2018. máj. 10. 15:46

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!