Az étkezési zselatint hogyan tudnám úgy elkészíteni, hogy üresen is ehető legyenn? Lent irom a reszleteket.
Nekem porckopásra nagyon bevállt a zselatin. Egy ideig csak a térdemnek volt nagyon szüksége rá, de mostanaban már nagyon sok helyem fáj, nem tudom mindenhol befáslizni, igy gondoltam szájon át fogom szedni. Két napja szedem. Eddig egy kanál joghurtba tettem bele egy kiskanál zselatinport, de annyira nem jó íze van, meg ugye megváltozik az allaga folyadék hatására, hogy tegnap már öklendeztem tőle pedig nem vagyok egyáltalán finnyás.
Arra gondoltam, hogy megfőzném, és úgy enném innentől, vagy én nem s tudom... van esetleg ötletetek, hogy hogy lehetne fogyaszthatóbbá tenni a dolgot? :S
Ami még egyszerübb, ha veszel sütöostyát, azt kicsit megnedvesíted, ráteszed a zselatint. összehajtogatod és az így kapott "kapszulát" kevés folyadékkal lenyeled.
Ilyesmi ostyára gondolok:
Bocs, de biztos, hogy a zselatin főzve is, fagyasztva is ugyanolyan hasznos lesz?
Én inkább egy pohár vízbe teszek egy kanállal, és úgy iszom meg.
Köszönöm mindenkinek! :)
Végülis kipróbáltam a gyümölcslével felfőzős megoldást, és úgy már teljesen ehető volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!