Házi gnoccit lehet édesburgonyából is? Ill. érdemes?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 15. 20:29
1/5 Flagstaff válasza:
Szerintem nem, mert olyan íze van, mint a sütőtöknek, és fura lesz. Inkább szeleteld vékonyra és süsd meg pici olajspriccel, paprikával, borssal csipsznek, jobban jársz...
2/5 anonim válasza:
Sütőtökből és édesburgonyából is szoktam gnoccit készíteni, szerintem nagyon finom, és nagyon különleges is egyben.
Bármilyen szósszal, sajtmártással vagy pestoval tálalhatjuk. Én kéksajttal szeretem a legjobban.
3/5 A kérdező kommentje:
a hagyományos recepthez képest mire kell ügyelni, ha batátát használok krumpli helyett? te teljesen lecseréled, vagy csak részben használsz batátát?
2018. ápr. 16. 07:52
4/5 anonim válasza:
Hallgass rá, mert ő az, aki mindenből tud mindent.
5/5 anonim válasza:
Ugyanúgy készítem, mint a burgonyából.
Egy nagyobb édesburgonyát (kb.25dkg) puhára főzök, pürésítem.
kb.30 dkg liszttel, 1 tojással és 1 teáskanál sóval összegyúrom.
Pontos arányokat nem tudok mondani, attól függ mennyi lisztet vesz fel. Egy könnyű, jól formázható tésztát kell készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!