A kávét mivel lehet feldobni?
Figyelt kérdés
Én csak a fahéjt ismerem, tehát az örőlt kávéba fahéjt is rakok (olyan kb. 1 kávéskanálnyit a 20g kávéhoz) és azt főzöm le. Tehát nem a lefőtt kávéba rakom a fahéjt, hanem a nyers darált kávéhoz és úgy főzöm le, de mit lehet még lefőzni mellé.2018. ápr. 2. 19:48
1/13 anonim válasza:
Esetleg szegfűszeg? Én aromákkal szoktam kókusz, mandula, rum, vanília, csoki, tejszínes mogyoró, sorolhatnám annyi féle van mikor milyet kívánok meg.
2/13 anonim válasza:
Kókuszreszelék,fahéj,kakaópor,tej
3/13 anonim válasza:
Kezeddel, de akkor kifolyik.
.
Nagyon finom a kávé, ha jó minőségű csokit reszelsz bele.
'Feldobja' egy csipetnyi fahéj is.
4/13 A kérdező kommentje:
De akkor, ha bele rakom a kész kávéba a fahéjt és megiszom, nem lesz semmi baj, ugye?
2018. ápr. 2. 20:23
5/13 anonim válasza:
Imádom a vanilia kávét, tavaly még lehetett kapni Frei Párizsi vaniliát, de valamiért már nem forgalmazzák. 😕 Pici luxus, egy fél centis vaniliarúd darabot teszek a frissen őrölt kávé tetejére és így főzöm le. Kevés tejszínnel iszom.
6/13 anonim válasza:
Tojáslikőrrel is fel lehet dobni.Először
4 cent tojáslikőrt öntök a csészébe rá a forró kávét és tejszínhabot kanalazok rá.
8/13 anonim válasza:
Aroma, ízesített tej (mandula,kókusz stb...), mellé sütik ^^
9/13 anonim válasza:
Fagylalttal próbáltad már?
Egy gombóc vaniliafagyi, rá a forró kávé, nagyon finom.
A másik kedvencem a karamell fagyi, de csokival is jó.
10/13 anonim válasza:
Pár szem a zöld kardamom magjából, frissen összetörve, különleges, illatos, de nagyon kevés kell belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!