Mit csináljak ebből?
Figyelt kérdés
Vettem egy fozos kókuszos pudingot. Magába nem akarom megenni viszont nincs babapiskota se keksz. Mit csinaljak belole?
18/l
2018. márc. 2. 10:37
1/12 anonim válasza:
Ha van tojásod madártejet amibe bele főzöd a pudingot.
2/12 anonim válasza:
Akkor mégis mihez vetted? Jóságos ég!
3/12 A kérdező kommentje:
Mert nem volt nálam több pénz hogy vegyek hozzá vmit most mit kell a fejedet fogni te
2018. márc. 2. 11:07
6/12 anonim válasza:
Süss piskótát és töltsd meg a pudinggal (feltéve, ha van hozzá nyersanyagod)!
7/12 anonim válasza:
Vannak jó bögrés sütis receptek hogy ha nincs sok minden otthon. Csinálsz egy egyszerű piskótát és azzal eszed. En sokszor szoktam ilyet ha nincs kedvem bajlódni.
8/12 anonim válasza:
Ha nem volt nálad több pénz, tedd el későbbre, amikor legközelebb mész boltba, veszel babapiskótát, vagy kekszet.
Annyira nem kívánod gondolom, hogy magában nem akarod megenni, jó lesz az akkor is, ha beszerzed azt is, amivel szereted.
Egyébként a madártejes ötlet nem is rossz, bár ízlés dolga, én hagyományosan szeretem.
9/12 anonim válasza:
Gyümölcslevesbe is jó sűrítő anyagnak.
10/12 anonim válasza:
És van még valami a kamrában?
Liszt, tojás, vaj,cukor, só
, sütőpor, tej
Süthetsz egy ilyen kekszet
Vagy készíthetsz palacsintát és megtöltöd pudinggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!