Hogyan lehet csinálni olyan fohagymás "valamit" amit a lángososnál kenhetünk a lángosra?
Figyelt kérdés
2007. nov. 28. 08:39
1/6 anonim válasza:
Pár gerezd fokhagymát megpucolsz, fokhagymanyomón áttöröd, majd egy kis vizet engedsz hozzá, és állni hagyod. A víz mennyisége attól függ, hogy mennyire töményen szereted ezt a "valamit"! Jó étvágyat!
2/6 anonim válasza:
Szia!
nem vizzel kell kikeverni!szerintem ,hanem tejfollel!
fokhagymanyomon attorod a fokhagymat es tejfollel kikevered!jo sokaig kevered hogy kremes legyen!
jo etvagyat!
3/6 anonim válasza:
Akkor mondom a harmadik verziót...én egy kis olivaolajjal szoktam keverni,meg egy csipet sóval.
Ahány ház annyi szokás?:)
4/6 anonim válasza:
Én is az olajos verziót ismerem egy kis sóval, de ínyenceknek bele lehet keverni egyéb más fűszereket is.
5/6 anonim válasza:
Szia! Balatonon dolgozok büfében és mi is olajjal szoktuk csinálni!
6/6 anonim válasza:
Én is mindig olajjal szoktam elkeverni a foghagymát.Először foghagymanyomóval összetöröm,és úgy keverem hozzá az olajat.Jó a sima étolaj is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!