Odaégett étel ízén lehet segíteni?
Figyelt kérdés
Bolognai ragut csináltam, sajnos sikerült odaégetni. Az ép részt külön edénybe szedtem, de így is van egy kis égett íze. Van esetleg valami olyan praktika , ami segítene eltávolítani az ízt? Előre is köszönöm!!!2018. jan. 21. 15:07
1/7 anonim válasza:
Max ha megcsinálod enyhén csípősre ,adagold a chilit mindig keveset az elveszi.
3/7 anonim válasza:
Nem lehet.
Chili meg tejföl... Verem a fejem az asztalba...
4/7 anonim válasza:
A legbiztosabb segítség mindig kéznél van. A kuka.
6/7 anonim válasza:
1: max annyiban "veszi el", ha beleraksz egy halom csípőset, akkor előbb-utóbb - no és talán kellő pálinka, vagy egyéb keményszesz után (attól függően, hogy mennyire bírod) - előbb-utóbb csak a csípőset fogod érezni.
Amúgy én azt mondanám, kuka, aztán vagy csinálj újat (ha van még kedved mégegyszer nekiesni, most már odafigyelve), vagy rendelj, vagy ma hagyd ki a vacsit, vagy egyél mást (mondjuk valami hidegkaja csak van a hűtőben).
7/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha egy adagnyi félkész bolognait szenesítettél el, akkor dobd ki.
Ha egy nagy fazékkal csináltál, és ÉPPEN CSAK érezni rajta valamit, az bőven jó. Aki éhes megeszi. Jó az úgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!