összeálítottok nekem egy első osztályú reggelit?
Neked mi az elsőosztályú, azt te tudod.
Ami nekem olyan lajtos és érzem is hogy ettem. Legalább egy éves disznóból, füstölt szalonna, kolbász. Hozzá héjába főtt krumpli, főtt, lágy tojás. Kis kockára aprított vöröshagyma, ami két napot érett sóban. Kehérkenyér, kis házi tejföllel.
Az angol és az amerikai reggeli eléggé különbözik, az igazi full english breakfast tartalmaz szalonnát vagy sonkát (leginkább bacont ropogósra sütve), tojást (buggyantott vagy tükör), paradicsomos főtt babot, párolt gombát, sült paradicsomot, sült kolbászt, véreshurka-szerű cuccot (black pudding), rösztit és vesét. Ennek ma már nem minden elemét találod meg.:-) Mellé tea (nem akármilyen) tejjel, esetleg kávé. Az amerikai reggeli lehet palacsinta, gofri, bacon vagy sonka tojással, pirítós, francia pirítós, az édes cuccokhoz juharszirup, méz, lekvár. Gyümölcsből a grapefruit, esetleg banán, eper, áfonya stb, és persze az elmaradhatatlan narancslé és hosszú kávé (amit a magam részéről ki nem állhatok.) Ha ezeket mind összekombinálod, már elég látványos lesz az asztal.:-)
Te komolyan azt hiszed hogy csak azért mert valami külföldi,az elsőosztályú.
Kipróbálnám az angol reggelit,de amúgy halál undorító a tipikus angol reggeli,annál már a bundás kenyér is jobb.
Tudjátok mit,sushit akarok reggelizni.............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!