Ki hogyan használja a mézet, hogy ne legyen minden tökig mézes?
Figyelt kérdés
Elegem van már hogy minden ragad, eddig egy műanyagpumpa volt a legjobb, amit láttam másnál, de még olyan se kapok sehol2017. dec. 9. 23:50
11/15 anonim válasza:
Eddig leírtátok a praktikákat, én is használok mézcsorgatót, macis méztartályt, de nálam az a probléma, hogy hiába nem leszek tökig mézes, ha rácsorgatom a vajas kenyérre (mert szeretem), míg megeszem, én meg punciig mézes leszek tőle, mert lecsorog, hiába teszek alá bármit. (A vajat összekeverve a mézzel nem szeretem, mielőtt ezt írná bárki is.) Na szóval nekem ebből van elegem. :))
12/15 anonim válasza:
Előző vagyok, én is vicces kedvemben vagyok, mint az előttem szólók többsége, de tényleg utálom, hogy bárhogyan tartom a kenyeret, zsömlét, tuti lecsöppen a vajról. A ruhám szokta bánni, nem leiszom, hanem leeszem magam. :D
13/15 anonim válasza:
Tetszettek a vidám válaszaitok:D Én is mindig ragacsos leszek valahol :)
14/15 anonim válasza:
Utolsó, 11-12 vagyok.
"Értékeltem", hogy örülsz. :)) Amúgy a méz tényleg egy külön kategória. Főleg, ha nem sütibe, vagy akármibe kell, hanem simán megkívánod a vajas-mézes kenyeret-zsömlét-kalácsot. Kész művészet megenni. :D
15/15 anonim válasza:
Tartson meg egy olyan macimézes csorgatós tetejű dobozt és olyanban tárolja a mézet, akit zavar, hogy mindig ragacsos a töke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!